Trött

Hej alla som vill som jag vill (ÅKA HEM!!!)
Hur många håller med mig???

Kram KEVIN

DG Avslöjar

Ett hett avslöjande kommer nu om H&M, speciellt den i Haninge Centrum. Idag när jag var där så upptäckte jag att i provrummen fanns det kameror. I varje provrum finns det en kamera som aktiveras av en rörelsedetektor. Jag blev inte så förvårnad då alla har kameror nu för tiden men det fanns inte en skyld om att man blev filmad runt omkring inte ens där man lämnade tillbaka kläderna. När jag frågade en anställd som jobbade i provrummet om de hade kamera var hennes svar (på ett otrevligt sätt):
- Detta tänker jag inte uttala mig om, jag vill inte säga om vi filmar nått men vi vet vad vi gör!
Det som jag blev förbannad av är att i Sverige så måste man skylta med att man filmar eller bevakar en plats annars är det som H&M gör olagligt. De bryter mot lagen utan att nån säger till, undra vad de gör med filmerna och vem det är som tittar?
Just när vi gick därifrån så ropade tjejen i provrummet på en av personalen, vilket gjorde mig ännu mer misstänksam. Jag säger att man ska gå vidare med detta, för att de kan inte filma oss om vi åtminstonde inte vet om det?
fy skäms H&M


Bloggande

Hej alla besökande jag har haft så mycket att göra på sistonde så jag har inte hunnit att blogga men idag så hjälpte jag min kusin att dela ut svd reklam och hade jag kameran med mig av en slump men det var väl bara tur så att hon skall hjälpa mig med bloggandet lite så ett stort <3 till världens och livets bästa kusin!!!



RSS 2.0